Športno društvo Rekretivček

.

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk

REKREATIVČKOVA ZIMA 2015

E-pošta natisni PDF

DSC05530

Še pravi čas je letošnja zima nasula dovolj snega, da je bilo mogoče smučati tudi na nižje ležečih smučiščih. Tako je tudi športno društvo Rekreativček lahko izvedlo vse načrtovane programe smučanja , tokrat na smučišču SKI Bor Črni Vrh.

DSC053916-urne tečaje smučanja za otroke stare od 4 do 6 let, smo izvajali v okviru vikend tečajev, v dopoldanskem in popoldanskem času, ki so bili zelo dobro obiskani. Tu so si otroci pridobili osnovno smučarsko znanje, ki ga bodo lahko v naslednjih letih še nadgrajevali.

DSC05522V času zimskih počitnic, od 23. 2. do 27. 2. 2015 pa je pod budnim vodstvom učiteljev smučanja potekal še 20- urni tečaj. Otroci so bili razdeljeni v skupine glede na predznanje in tekom tečaja je vsak posebej napredoval do te mere, da so se zadnji dan prav vsi korajžno spustili po beli strmini in staršem pokazali, kaj so se med tednom novega naučili.

DSC05572V cilju je vladalo prijetno vzdušje, saj so vsi udeleženci tečaja prejeli diplomo v spomin na uspešne smučarske zavoje, sledila je še skupna fotografija in seveda obljube, da bodo naslednje leto svoje znanje še izpopolnili.

ŠD Rekreativček

Zadnjič posodobljeno Nedelja, 15 Marec 2015 19:06