Športno društvo Rekretivček

.

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk

Skupinska vadba na kolesih

E-pošta natisni PDF

spinning-i-276x300spinning-cycling-bw-820x518VADBAZUMBA2-001

SKUPINSKA VADBA NA KOLESIH S TINETOM LAVRENČIČEM

(vadba za oba spola)

Skupinska vadba na kolesih je vadba, namenjena tako moškim kot ženskam in je primerna za rekreativce vseh starosti pa tudi za vrhunske športnike. Pri vadbi si vsak vadeči lahko prilagodi obremenitev glede na trenutno stanje fizične pripravljenosti.

Vadba poteka ob spremljavi glasbe, ki jo animator izbere glede na obremenitev, strukturo populacije ter karakteristiko izbrane tehnike. Z vadbo posnemamo kolesarjenje po ravnem ter v hrib, prilagajamo položaj rok ter pozicijo kolesarjenja stoje ali sede.

Največje število udeležencev na vadbi je 10

spining_slika Za doseganje zgoraj napisanega vas bo vodil Tine Lavrenčič, diplomant magisterskega študija na Fakulteti za šport. Tine večino prostega časa posveti športu, saj je še vedno aktiven športnik. Ukvarja se s triatlonom in je tudi aktualni državni podprvak v dolgem triatlonu. Šport je sestavni del njegovega življenja in v njem neizmerno uživa, hkrati pa ga veseli tudi delo z ljudmi, kjer jim z veseljem deli svoje znanje in izkušnje s področja športa.

PRIJAVE
Zbiranje prijav ter formiranje vadbenih skupin se izvaja vsak mesec posebej. Cenjene stranke, zato prosimo, da mesečno svojo prijavo obnovijo pri vaditelju.

Rezervacija posameznega termina za tekoči mesec je možna samo ob nakupu mesečne vstopnice. Z nakupom enkrate vstopnice si rezervirate kolo samo na dan plačila vadbe.

TRAJANJE PROGRAMA:
Program bo potekal 9 mesecev (od septembra do maja) in sicer 1-krat ali 2-krat tedensko.

KRAJ IZVEDBE PROGRAMA:

- Ajdovščina (športni center Police-trim kabinet) potrebne predprijave

KAJ MORAM IMETI S SEBOJ:

  • Športna oblačila (priporočene kolesarske hlače)
  • Brisačo
  • Čiste športne copate
  • Plastenko z napitkom

URNIK:
Objavljeni so pod rubriko Urniki

CENA:
Objavljena pod rubriko Ceniki

UČINKI VADBE:
Pravilno izvajana in nadzorovana vadba spodbudno vpliva na celo telo. S primerno vadbo lahko razvijamo in vzdržujemo fiziološke in motorične sposobnosti, zvišujemo imunsko odpornost. Ker je ura skupinske vadbe na kolesih namenjena tudi druženju, zabavi in sprostitvi pa tako zadovoljimo tudi naše psihične in sociološke potrebe. Po vadbi se počutimo napolnjeni z energijo in pripravljeni na nove izzive.

Najpomembneje je namreč vztrajati v programu, ker se pozitivne spremembe ne zgodijo čez noč…

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 06 Januar 2020 17:05  

Sponzorji

 

izvirnaVipavska

ticAjdovscina

 

 

sz

 

Fitnes zveza Slovenije

 

Sokolska zveza Slovenije


 

f