Športno društvo Rekretivček

.

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Zadnje novice

PROGRAMI ZA OTROKE in ODRASLE 2011/2012

E-pošta natisni PDF

Tudi letošnje sezono bomo v našem društvu s športom razveseljevali otroke in  odrasle. Urnike o programih najdete TUKAJ.

Pričetek vseh programov je v oktobru, zato pohitite s prijavami!!!!!

Športni pozdrav,
ŠD Rekreativček

 

PESTRO POLETJE S ŠD REKREATIVČEK

E-pošta natisni PDF

   Poletje se počasi končuje in tako smo tudi v Športnem društvu Rekreativček uspešno zaključili s programi, s katerimi smo želeli otrokom popestriti ter razgibati poletje.

   Celodnevni programi za otroke so se izvajali v treh terminih in sicer 1. termin je bil od 27.6. do 1.7.2011, 2. termin od 18.7. do 22.7.2011 ter 3. termin od 1.8. do 5.8.2010. Otroci so se lahko udeležili Aktivnih počitnic v vodi, kjer je bilo poleg učenja plavanja in seznanjanja z raznimi športnimi igrami pomembno načelo, ki nas je vodilo, predvsem druženje, zabava ter sproščeno preživljanje počitnic. Organizirali pa smo tudi Nogometni kamp, kjer so otroci spoznavali zakonitosti nogometne igre ter v času med treningi zaplavali in se osvežili v bazenu. Da je bilo doživetje popolno, smo za tiste najbolj pogumne organizirali kampiranje v kampu Police. Tudi letos so naše športne programe popestrili gostje, tokrat člani kolesarskega kluba Črn trn, ki so otrokom postregli z obilico zanimivih informacij o gorskem kolesarstvu ter prikazom različnih vragolij na kolesu.  Otroci so se lahko tudi preizkusili v vožnji s kolesi na kolesarski progi v Športnem parku Pale.  

   Za najmlajše, ki so si zaželeli samo popoldanskih aktivnosti, smo pripravili tri termine 10-urnih tečajev plavanja, tenisa in rolanja.   

   Tudi letos smo z veseljem ugotovili, da se je naših programov v treh terminih udeležilo veliko število razposajenih otrok, ki so programe zapuščali nasmejani, zadovoljni in polni znanja. Posebna zahvala za pomoč pri izvedbi samih programov gre tudi OŠ Dobravlje, OŠ Ajdovščina in OŠ Vipava, ki so nam velikodušno priskočili na pomoč pri sami organizaciji in izvedbi programov.  

   S športnimi programi za otroke in odrasle v notranjih prostorih pa bomo začeli v oktobru. Več o tem lahko najdete na naši spletni strani http://rekreativcek.gmajna.eu.

Sponzorji: Fama d.o.o., Roman Vidmar s.p., Mlinotest d.d., Mobitel d.d., Slaščičarna Šturje

                                                                                                          ŠD Rekreativček

Zadnjič posodobljeno Torek, 30 Avgust 2011 19:51
 

POLETNI PROGRAMI za VSE GENERACIJE 2011!!!!

E-pošta natisni PDF

Športno društvo Rekreativček bo tudi letošnje poletje poskrbelo za športno aktivnost OTROK in ODRASLIH.

Otroci se bodo lahko udeležili 10-urnih tečajev tenisa, rolanja in plavanja (izvajajo se v popoldanskem času), omogočili pa jim bomo tudi udeležbo v dveh celodnevnih programih: Aktivne počitnice v vodi in Nogometni kamp.

Poskrbeli smo tudi za odrasle. Udeležili se bodo  lahko 12-urnega programa plavanja za odrasle, tisti, ki pa jim vadba v vodi ni všeč, se lahko priključijo k 12-urnem programu aerobike na prostem(oba programa se izvajata v večernem času).

Cene programov so zelo ugodne, zato pohitite s prijavo in si zagotovite udeležbo, saj je število prijav omejeno.

Več o samih programih najdete pod povezavo:

 http://rekreativcek.gmajna.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=37:poletne-poitnice&catid=15&Itemid=35 

 

ŠD Rekreativček

Zadnjič posodobljeno Četrtek, 07 April 2011 07:14
 

ZAKLJUČEK programov plavanja v NOTRANJEM bazenu !!!!

E-pošta natisni PDF

Izvajanje programov plavanja za otroke in odrasle, se zaradi zaprtja notranjega bazena na ŠC Police, zaključi s koncem aprila.

Čez poletje bomo izvajali programe plavanja na zunanjem bazenu (več na http://rekreativcek.gmajna.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=37:poletne-poitnice&catid=15&Itemid=35)

 

ŠD Rekreativček

Zadnjič posodobljeno Sreda, 06 April 2011 10:09
   


Stran 20 od 22