ŠPORTNO DRUŠTVO REKREATIVČEK

IZBERI PRAVO VADBO ZASE

O društvu

Zgodba Športnega društva Rekreativček sega v leto 2007, ko sva dva diplomanta Fakultete za šport združila moči in ustanovila društvo. Danes lahko s ponosom rečemo, da v našem društvu skozi celo leto nudimo kvalitetne športne vadbe pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev.
Nudimo različne vadbe za odrasle (skupinska vadba na kolesih, REKREA-lady, kondicijska vadba, pilates, terapevtska vadba in joga) in otroke (šola plavanja, urice joge, vikend tečaji smučanja in poletne počitnice) Naše telo je ustvarjeno za gibanje. Redna vadba ohranja naše zdravje, krepi kosti in mišice ter zmanjšuje stres, hkrati pa utrjuje našo samozavest. Pridruži se nam na kateri od naših vadbenih aktivnosti. Prepričani smo, da boste našli nekaj zase in se ob tem odlično zabavali.

Tečaji

Ponujamo vrsto tečajev za obiskovalce vseh starosti.

Vadbe za odrasle

V upanju, da bo vsak našel vadbo zase, ponujamo pestro izbiro vodenih vadb.

Šola plavanja za otroke

Otrokom smo pripravili šolo plavanja, ki preko zabavnih iger, hkrati pa tudi z resnim delom, omogoči začetne, osnovne in nadaljevalne vodne užitke.

Urice joge za otroke

Za naše najmlajše smo oblikovali program joge, ki skozi zabavne igre in resen pristop omogoča osnovno razumevanje ter napredovanje v jogi.

Vikend tečaji smučanja

Za naše mlade smučarje ponujamo program, tekom katerega se bodo naučili osnov smučanja ob zabavnih aktivnostih in strokovnem vodenju.

Poletne počitnice

Za otroke smo pripravili program, ki združuje različne dejavnosti: aktivne počitnice v vodi, tečaj rolanja ali kotalkanja ter 10-urni tečaj plavanja. Skozi zabavne igre in strokovno vodenje bodo otroci pridobili nova znanja, razvijali spretnosti ter uživali v poletnih aktivnostih.

Izposoja smučarske opreme

Ponujamo tudi možnost izposoje smučarske opreme.

Scroll to Top