536987_10201783304357481_1344224154_nintense2IMG_2789

KONDICIJSKA VADBA 

(vadba za oba spola)

KONDICIJSKA VADBA je vadba, kjer je vsaka minuta, vsak gib, vsaka vaja in trud usmerjen v optimalen razvoj splošne forme. Razvijali in osvajali boste motorične sposobnosti, ob tem pa okrepili ključne točke telesa, ki jih obremenjujete v vsakodnevnih situacijah. Pri vadbi boste uporabljali različne športne pripomočke in težo lastnega telesa, potekala pa bo v timskem duhu, kar je lahko prednost, saj vam to predstavlja dodatno motivacijo in moč za opravljanje kvalitetne vadbe. Vadba vsekakor ni omejena na starost ali spol ampak deluje po načelu: "kolikor truda vložiš, toliko napredka bo vidnega".

TRAJANJE PROGRAMA:
Program bo potekal 9 mesecev (od septembra do maja) 1-krat tedensko oz. po dogovoru 2-krat.


KRAJ IZVEDBE PROGRAMA:

Ajdovščina (športni center Police-mala dvorana)     
pričnemo 5.9.2023

KAJ MORAM IMETI S SEBOJ:

  • Športna oblačila (trenirko ali kratke hlače in kratko majico)
  • Armafleks (nanj se uležemo, ko izvajamo vaje na tleh)
  • Čiste športne copate
  • Plastenko z napitkom
URNIK:
Objavljeni so pod rubriko Urniki

CENA:
Objavljena pod rubriko Ceniki

UČINKI VADBE:

Vadba je namenjena vadečim, ki želijo na vadbi porabiti več kalorij in bolj kompleksno in hitreje oblikovati telo ter hkrati izboljšati vzdržljivost. Vadba je zabavna, naravna in poteka ob prijetni glasbi ter vzpodbudi našega vaditelja.

Pomemben namen te vadbe je tudi ta, da se znebimo predsodka, da je vodena vadba samo za nežnejši spol. Pri naši vadbi boste uspešno sodelovali tako moški kot tudi ženske in hkrati boste pari lahko skupaj aktivno preživljali prosti čas.

TRGVipava

ticAjdovscina

 

 

sz

 

Fitnes zveza Slovenije

 

Sokolska zveza Slovenije