536987_10201783304357481_1344224154_nintense2IMG_27891422468_10201783303677464_36455213_n

KONDICIJSKA VADBA Z DAVIDOM KORENOM

(vadba za oba spola)

KONDICIJSKA VADBA je vadba, kjer je vsaka minuta, vsak gib, vsaka vaja in trud usmerjen v optimalen razvoj splošne forme, ta rezultat pa boste dosegli s čim manj odvečnih pripomočkov in časa, ki ga dan danes tako ali tako primanjkuje. Razvijali in osvajali boste motorične sposobnosti, ob tem pa okrepili ključne točke telesa, ki jih obremenjujete v vsakodnevnih situacijah. Pri vadbi boste uporabljali le težo lastnega telesa, potekala pa bo v timskem duhu, kar je lahko prednost, saj vam to predstavlja dodatno motivacijo in moč za opravljanje kvalitetne vadbe. Vadba vsekakor ni omejena na starost ali spol ampak deluje po načelu: "kolikor truda vložiš, toliko napredka bo vidnega".

Kondicijska_vadba Za doseganje zgoraj napisanega vas bo vodil osebni in kondicijski trener David Koren z večletnimi izkušnjami, ki jih je pridobil s pomočjo različnih  strokovnjakov in lastnega testiranja. On vas bo motiviral, nadziral in  spodbujal ter bo poskrbel, da skupina doseže najboljši možen rezultat.  Individualno se boste lahko nanj obrnili tudi pri pomoči za ureditev  prehrane, s pomočjo katere boste bistveno prispevali h končnemu  rezultatu.

TRAJANJE PROGRAMA:
Program bo potekal 9 mesecev (od septembra do maja) 1-krat tedensko oz. po dogovoru 2-krat.


KRAJ IZVEDBE PROGRAMA:

Ajdovščina (športni center Police-mala dvorana)

KAJ MORAM IMETI S SEBOJ:

  • Športna oblačila (trenirko ali kratke hlače in kratko majico)
  • Armafleks (nanj se uležemo, ko izvajamo vaje na tleh)
  • Čiste športne copate
  • Plastenko z napitkom
URNIK:
Objavljeni so pod rubriko Urniki

CENA:
Objavljena pod rubriko Ceniki

UČINKI VADBE:

Vadba je namenjena vadečim, ki želijo na vadbi porabiti več kalorij in bolj kompleksno in hitreje oblikovati telo ter hkrati izboljšati vzdržljivost. Vadba je zabavna, naravna in poteka ob prijetni glasbi ter vzpodbudi našega vaditelja.

Pomemben namen te vadbe je tudi ta, da se znebimo predsodka, da je vodena vadba samo za nežnejši spol. Pri naši vadbi boste uspešno sodelovali tako moški kot tudi ženske in hkrati boste pari lahko skupaj aktivno preživljali prosti čas.

TRGVipava

ticAjdovscina

 

 

sz

 

Fitnes zveza Slovenije

 

Sokolska zveza Slovenije