Športno društvo Rekretivček

.

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk

POGOJI SODELOVANJA in POLITIKA VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV

E-pošta natisni PDF

1. Če želite otroka odjaviti od športnega programa, morate to storiti najkasneje 48 ur pred pričetkom izvajanja programa. V nasprotnem primeru vam bomo primorani zaračunati organizacijske stroške (30% cene programa).

2. V ŠD Rekreativček bomo s pedagoško-didaktičnim znanjem, usposobljenimi kadri in strokovno opremo poskrbeli za ustrezno izvajanje vadbe.

3. V primeru značajskih ali zdravstvenih posebnosti otroka, morajo starši o tem predhodno obvestiti ŠD Rekreativček.

4. Udeleženci so v vadbo vključeni na lastno odgovornost. ŠD Rekreativček ni odgovoren za škodne primere udeležencev na programu, saj se ti prostovoljno prijavijo na programe in s tem sprejmejo tveganje nastanka škodnega dogodka.

5. ŠD Rekreativček jamči, da bo osebne podatke otroka in njegovega zakonitega zastopnika uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami). Z udeležbo na programu udeleženec oz. njegov zakoniti zastopnik podaja soglasje, da lahko ŠD Rekreativček uporablja, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke. ŠD Rekreativček uporablja in obdeluje osebne podatke udeležencev za potrebe izvedbe vadbe in obveščanja udeležencev vadbe ter pošiljanje informacijskih obvestil (sms obveščanje in obveščanje preko e-sporočil).

6. ŠD Rekreativček dovoljujem uporabo slikovnega gradiva mojega otroka v sredstvih javnega obveščanja.

7. Splošne pogoje sodelovanja v nagradnih igrah na Facebooku najdete TUKAJ

8. Politiko varstva osebnih podatkov in zasebnosti najdete TUKAJ

9. Otrok se lahko udeleži programov ŠD Rekreativček, če v zadnjih 14 dneh ni imel kateregakoli od naslednjih simptomov/znakov: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska oz. je bil v tem obdobju zdrav.

10. Otrok se lahko udeleži programov ŠD Rekreativček, če v zadnjih 14 dneh ni bil v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2.

11. Če se bodo pri vašem otroku pojavili zgoraj navedeni znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARS-CoV-2 pri osebi, ki z otrokom biva v istem gospodinjstvu (najpogosteje družinski član), bo otrok ostal doma in se programa, ki ga izvaja ŠD Rekreativček, ne bo udeležil.

Zadnjič posodobljeno Sreda, 08 Julij 2020 10:00